Tomaattinen katkarapupasta
Nopea katkarapupasta kotoa löytyneistä aineksista, arki-illan pelastus.
350g pakastekatkarapuja
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chili siemenineen
1 dl valkoviiniä
2 prk tomaattimurskaa/säilyketomaatteja
suolaa, mustapippuria
yrttimaustetta, esim. basilika/timjami
parmesan-juustoa
400g pastaa
Ota katkaravut sulamaan. Niitä voi huuhdella lävikössä kylmän juoksevan veden alla, jos ei ole aikaa sulatella.
Laita pastavesi kiehumaan.
Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota öljyssä pannulla muutaman minuutin ajan. Lorauta halutessa noin desin verran valkoviiniä pannulle. Kiehauta. Lisää tomaattimurska/säilyketomaatti ja keittele hetken aikaa. Lisää katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.
Valuta keitetty pasta ja sekoita kastikkeen kanssa. Päälle parmesan-juustoa.
Kommentit
Lähetä kommentti